Zakaj bi za čiščenje prostorov skrbeli sami ali imeli za to zaposleno osebje, ko pa vam lahko prostore očisti hitro, profesionalno in cenovno ugodno ekipa Actinia Cleaning? Čistilni servis Actinia Cleaning je namreč ekipa izkušenih čistilcev, ki dela ‘s srcem’. Zavoljo kvalitete in zanesljivosti imamo zaposleno stalno osebje in se ne zanašamo na študentsko delovno silo ali začasno zaposlene. Tako si upamo dati 100% garancijo na zadovoljstvo, kjer vam v primeru nezadovoljstva garantiramo ponoven obisk na naše stroške.

 

čiščenje prostorov

Čiščenje prostorov

Ponujamo širok nabor rednih in generalnih čiščenj, kjer si vaš zasebni ali poslovni prostor  po dogovoru najprej ogledamo, določimo obseg čiščenja in šele nato določimo ceno storitve. Pri svojem delu smo karseda natančni, hitri in diskretni, saj si želimo čim manj posegati v vaše delovno okolje, a si po drugi strani želimo pri vas narediti čim večjo spremembo. Poleg klasičnih čiščenj, se lahko na nas obrnete tudi za morebitno strojno čiščenje tal, steklenih površin, okenskih polic ali celo strešnih solarnih panelov.

V časih, ko tudi običajno čiščenje vidne umazanije ni več dovolj in poleg rednega čiščenja potrebujete tudi hitro, profesionalno ter cenovno ugodno rešitev za boj z nevidno umazanijo, pa za vas ponujamo tudi storitev razkuževanja prostorov. Ta vas pri pisarnah z več kot 20 zaposlenimi ne bo stala več kot 3€ na delovno mesto, hkrati pa je ravno zaradi tehnologije razkuževanja z meglico prostor razkužen in brez sledi razkužila že po 10 minutah.

Zaradi hitrega in neopaznega delovanja se vam lahko povsem prilagodimo in naredimo razkuževanje prostorov med vašim odmorom za kosilo, ali po koncu večje vodene vadbe. Zakaj bi se poleg čiščenja (ali samostojno) sploh odločili še za razkuževanje prostorov?

 

čiščenje prostorov

Uporabljamo najkvalitetnejše razkužilo

Ko govorimo o nevidni umazaniji, seveda mislimo na viruse, bakterije in glivice, ki živijo tako na vidnih površinah, kot tudi v skritih kotičkih vaših pisarn, zdravstvenih domov ali športnih dvoran. Le ti so namreč zdravju dejansko še precej bolj nevarni kot vidna umazanija, a na njih mnogokrat enostavno pozabimo. Teh mikroorganizmov s klasičnimi čistili ne morete odstraniti, niti približno pa ne morete s klasičnimi razkužili ‘zdrgniti’ prav vsake površine, saj niti nimate prave opreme ali vam enostavno primanjkuje časa. Posledično je, tudi če odmislimo novi virus, ki je na kolena spravil praktično cel svet, velika verjetnost, da se bodo tudi ostali virusi in bakterije prenašale med vašimi zaposlenimi, kar lahko za vaše podjetje pomeni več dragih bolniških odsotnosti.

Ker se tega tveganja dobro zavedamo uporabljamo le najkvalitetnejše razkužilo RAMSOL, ki je s tehnologijo megljenja zasnovano za čiščenje in razkuževanje težko dosegljivih območij z zagotavljanjem optimalnega pokrivanja tudi največjih površin. Ustreza najvišjim standardom, ne vsebuje alkohola in je prijazen celo za uporabo na koži. V zgolj eni minuti uniči do 99,99% vseh bakterij, vseeno pa ni agresiven do ostalih površin zato je primeren za uporabo na gumenih površinah (fitnes centri in vodene vadbe) ter celo na dragi računalniški opremi, saj le te ne poškoduje in za seboj ne pušča prav nobenih sledi.

Zadovoljni uporabniki naših storitev so zagotovo eden izmed najboljših dokazov o kvaliteti našega dela, uspešnosti pri preprečevanju novih okužb in varovanju našega zdravja. Rezultat je popolnoma čisto delovno okolje, kjer se res občuti razlika.

Želite ponudbo? Pišite nam na rok@actiniacleaning.si

 

Actinia Cleaning d.o.o. je moderno in napredno, inovativno podjetje, ki namesto vas poskrbi za čistejše bivalno in delovno okolje.